Wednesday, March 28, 2007

Onwards to the light of day


Cam asa nu? Ce ma sperie cel mai mult e ca am inceput sa ma simt BINE in metrou...protejat, oarecum. E un spatiu familiar, nu ploua, nu e niciodata frig, nu te calca masini...

E un sindrom...

Tuesday, March 27, 2007

Pentru ca




Pentru ca a merge pe bicicleta, la o varsta, e o placere in sine, iar in spatele vitrinei sta o calugarita sinistra (o vedeti?).

Pentru ca cea mai tare cazatura pe care am luat-o a fost atunci cand alergam ca un nebun sa iau paine (incepeau desenele animate) si mi s-a parut ca mi-au cazut monedele din buzunar. Am intors capul sa verific, dar am uitat sa ma opresc din alergat. Big Mistake. De atunci am alergat la paine cu o mana pe buzunar.

Pentru ca cei doi domni, la o secunda dupa declansare, s-au bucurat sa se vada (cel cu spatele nu-l observase inca pe prietenul lui).

Monday, March 26, 2007

Sambata Dimineata



Sambata (la fel ca in ultimile trei weekenduri), ne-am strans mai multi sau mai putini ca sa mergem la excursie de pozat ca refulare a frustrarilor pe care le avem fiecare in timpul saptamanii. Mult mers pe jos, multa vorbaraie, ne-am si ratacit la un moment dat. Ca de obicei, cerul gri si lumina difuza.

Doar doua cadre, dar stiu sigur ca-s mai multe. n-am apucat sa scanez, insa...

Pentax ME, Pentax M 50mm, Kodak PhotoPro B&W ASA400

Ploaie




Primul post. Sunt in ultimul rand al unei statii de autobuz. Ma ajuta pentru ca toata lumea e cu spatele la mine, si pot sa declansez linistit. Un tip, in stanga mea, mananca grisine si se uita amuzat - "Ce-o mai fi pozand si asta? masinile?". Ma ajuta si ploaia, lumea e prea preocupata de umezeala si reglatul glugilor si a umbrelelor pentru a observa obiectivul.

Pentax ME, Pentax M 50mm, Kodak PhotoPro B&W ASA400